Micro needling 

 

Kleine steriele naaldjes maken onder hoge snelheid talloze minuscule kanaaltjes verticaal in uw huid. Deze zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar stimuleren uw huid om actief te worden. De speciale werkstoffen die hierbij op de huid worden aangebracht kunnen via deze kanaaltjes diep in de huid worden opgenomen. Vervolgens herstelt de huid zich weer snel en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Huideigen groeifactoren komen vrij die de aanmaak van collageen, fibroblasten en elastine stimuleren.

De behandeling is niet onaangenaam of pijnlijk aan. Uw huid wordt roze-rood wat binnen enkele uren weer zal wegtrekken. Resultaat: uw huid wordt voller, gladder, weerbaarder, steviger en egaler van kleur.

 

Anti-Aging
Collageen is een huideigen eiwit en verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Tijdens het vernieuwingsproces van de huid wordt op jonge leeftijd voldoende collageen gemaakt om de huid jong, stevig en soepel te houden. Maar na het 25e levensjaar neemt de productie van collageen gestaag af. Hierdoor veroudert uw huid, ontstaan er rimpels en wordt uw huid slapper. Effecten van buitenaf hebben nu een nog grotere invloed op uw huid.

De aangemaakte collageen tijdens deze behandeling blijft voor lange tijd in de huid aanwezig, waarna het op natuurlijke wijze weer door het lichaam wordt afgebroken. Om het resultaat behouden, is het goed om na de kuur een aantal keer per jaar een onderhoudsbehandeling te doen. Uw specialist kijkt samen met u naar een zo optimaal mogelijk behandeladvies.

 

 

Pigmentvlekken
Micro Needling bevordert een gezonde huid met egalere pigmentverdeling en goed communicerende cellen onderling. Denk aan pigmentvlekken veroorzaakt door zonschade, ouderdomsvlekken en zwangerschapsmasker. Het herstelproces moet zo goed mogelijk verlopen zodat de huid snel herstelt. Daarom is het belangrijk om na de behandeling de instructies die u meekrijgt zo goed mogelijk op te volgen).

 

Littekens
Littekenproblemen ontstaan als de wondgenezing wordt verstoord. Er zijn meerdere soorten littekens. In veel gevallen is er tijdens de wondgenezing een teveel aan collageen ontstaan en komt het litteken boven het huidniveau uit. Tijdens de behandeling wordt de bloedcirculatie geoptimaliseerd en getracht het littekencollageen deels af te breken.

 

Grove poriën
Door de collageenaanmaak in de bovenste huidlagen is een bijverschijnsel van de behandeling dat grove poriën verfijnen en verstrakken.

 

Lichaam
Micro Needling kan ook op het lichaam worden toegepast, zoals bij striae, cellulite en littekens.

 

belangrijk voor thuis:

 

Bij een micro needling kuur is het van belang dat de juiste producten thuis worden gebruikt om de behandeling te optimaliseren, de huid te versterken en herstellen. Dezelfde werkstoffen die in de behandeling worden gebruikt, komen terug in de producten.

2 producten zijn verplicht na een behandeling: 


herbal recovery serum 44,50 en

cream like a shade spf 50 27,95

(10% korting op deze producten bij een kuur)


Daarnaast wordt er alleen tot een micro-needling behandeling of kuur overgegaan als de basisconditie van de huid goed is en gewend is aan Piura.

 

Voor de klant met de Piura basis (reiniging + tonic + crème) voor thuis, is het dus heel gemakkelijk om eenmalig of in kuurverband een huidverbeterende behandeling te doen.


Ben je nieuw in de salon? Dan kunnen we eventueel eerst starten met een Piura treatment en na een maand gebruik van Piura overgaan op de biopeeling-behandeling of kuur.

(Een basisset voor een aantal maanden heb je al vanaf 70 euro.)

 


klik hier voor de prijslijst